ΕΡΜΗΣ

Η ΕΡΜΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΕ προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών, εκτελωνισμού, αποθήκευσης και διανομών.
Κατά την Ελληνική Μυθολογία ο ΕΡΜΗΣ ήταν ο θεός του εμπορίου, προστάτης των εμπόρων και των μεταφορέων, όπως επίσης ο αγγελιοφόρος των θεών του Ολύμπου. Ήταν γνωστός για την ευστροφία, τις γνώσεις καθώς και για την επινοητικότητά του.

Για μας ήταν η έμπνευση για την δημιουργία μιας εκτελωνιστικής εταιρείας κατ’ αρχήν και μετέπειτα ενός μεταφορικού & αποθηκεύσεων – διανομών οργανισμού που χρόνια τώρα προσφέρει ολοκληρωμένες και ακριβείς λύσεις στον τομέα των μεταφορών.

Η ΕΡΜΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΕ δημιουργήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη, σαν συνέχεια της προαναφερόμενης εκτελωνιστικής εταιρείας για να καλύψει τις ανάγκες της ραγδαία αυξανόμενης πελατείας της, που σε συνάρτηση με την τελωνειακή ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Τελωνειακής Ένωσης, πέτυχε να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο “πακέτο” υπηρεσιών μεταφοράς, εκτελωνισμών, αποθηκεύσεων και διανομών.

Συνδυάζοντας τεχνολογικά επιτεύγματα αιχμής, με υψηλής ικανότητας και έμπειρο προσωπικό, η εταιρεία αποτελεί την καλύτερη λύση σε επιχειρήσεις οι οποίες έχουν διεθνή προσανατολισμό και θέλουν να εμπιστευτούν τα εμπορεύματά τους σε έναν επαγγελματία.

Σήμερα, ο ΕΡΜΗΣ είναι μία πρωτοπόρα, οικογενειακή επιχείρηση, η πρώτη σε όλη την Ελλάδα που απέκτησε άδεια απλοποιημένων τελωνειακών διαδικασιών, η οποία της παρέχει το περιθώριο να προσφέρει χαμηλότερες τιμές με ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών σε αποστολές από/προς τα Βαλκάνια.

Με την έδρα μας στην Θεσσαλονίκη, κύριο λιμάνι εξυπηρέτησης και φυσικό κόμβο των Βαλκανικών χωρών, και υποκαταστήματα στον Πειραιά/Αθήνα –Χαλκίδα – Βουλγαρία – Σκόπια  , σε λίγες μόνον ώρες η ΕΡΜΗΣ μπορεί να εξυπηρετήσει την Σόφια, τα Σκόπια, το Βελιγράδι, την Πρίστινα, τα Τίρανα ,την Podgorica και πολλούς ακόμη προορισμούς στα Βαλκάνια.

Η δομή της εταιρείας, η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού, η εξειδίκευση, η ειλικρίνεια στις συμφωνίες, ο σεβασμός στα συμφωνηθέντα ή αλλιώς ο σεβασμός προς τον εαυτό μας είναι βάση για μία σοβαρή συνεργασία.

Μία απλή επικοινωνία με τον ΕΡΜΗ και θα ανακαλύψει κανείς γιατί όλο και περισσότερες επιχειρήσεις με διεθνή προσανατολισμό βασίζονται στον ΕΡΜΗ για να καλύψουν τις μεταφορικές και εκτελωνιστικές τους ανάγκες.

Το επόμενο βήμα/στόχος του ΕΡΜΗ είναι να υλοποιήσει την αποστολή/παραλαβή όχι μόνον σε ολόκληρα φορτία αλλά και τμηματικές φορτώσεις από/προς τις παραπάνω χώρες. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο συμμετάσχουμε σε ένα διεθνή οργανισμό διαμεταφορέων, ο οποίος καλύπτει πάνω από 100 χώρες και 300 πόλεις διεθνώς.

ΕΡΜΗΣ

Η σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή για μεταφορές, εκτελωνισμούς και αποθηκεύσεις

Ταχύτητα και Σιγουριά


Ασφάλεια και Εχεμύθεια